SCRUB YOURSELF SEXY!

I OFFER EVERYTHING YOU NEED TO MAKE YOUR SKIN MORE SEDUCTIVEBUY ME

ORANGE OIL - encourages detoxification of your body and has strong antiseptic properties. Because it increases blood circulation when used topically, it is effective against cellulite.

ROBUSTA COFFEE - enhances blood circulation in areas where cellulite is present. It helps cleanse the skin of toxins.

BROWN SUGAR - gently removes dead skin cells, helps to purify blocked pores and intensively moisturizes your skin.

SEA SALT - helps to rebalance the pH level of your skin and prevents pores from becoming clogged. It stimulates blood circulation and metabolism, soothes inflamed skin and is one of the most effective ingredient for tackling eczema, psoriasis and cellulite.

OLIVE OIL - rich in vitamin E, revitalises your skin and prevents wrinkles. It reduces scars and has healing properties.

JOJOBA OIL - rich in important nutrients that heal the skin. It is quickly absorbed, but keeps the skin moisturized for a long time while reducing inflammation and keeping acne under control.

…AND A GREAT AMOUNT OF LOVE

€39.90

What can i give you?

Besides being a great listener, I’m effective against cellulite, stretch marks, eczema, psoriasis and acne. If your skin is already perfect, then just use me to keep it fresh and firm at all times.
You need proof, not promises? Try me!
Brown sugar gently removes dead skin cells, helps to purify blocked pores and intensively moisturizes your skin. Sea salt helps to rebalance the pH level of your skin and prevents pores from becoming clogged. It also stimulates blood circulation and metabolism, soothes inflamed skin, and is one of the most effective ingredients for tackling eczema, psoriasis and cellulite. Jojoba oil is rich in important nutrients that heal the skin. It is quickly absorbed, but keeps the skin moisturised for a long time, while reducing inflammation and keeping acne under control. Orange oil encourages detoxification of your body and has strong antiseptic properties. Because it increases blood circulation when used topically, it is effective against cellulite. Vitamin E, which protects skin cells and has anti-ageing properties, helps prevent wrinkles. Ground Brazilian robusta coffee beans, my main ingredient, are primarily responsible for combating cellulite and preventing the formation of cellulite. How? Coffee applied to the skin enhances blood circulation in areas where cellulite is present. It also helps to cleanse the skin of toxins. Olive oil, which is rich in vitamin E, revitalises your skin and prevents wrinkles.  It reduces scars and has healing properties.

€39.90

FEED
YOUR HAIR
BEAUTIFUL!

BENNEM MINDENT MEGTALÁLSZ, AMIRE CSAK SZÜKSÉGED LEHET, HOGY A HA JAD CSILLOGÓAN ÁPOLT ÉS EGÉSZSÉGES LEGYEN.BUY ME

TSUBAKI OLAJ- Hajadat puhává, csillogóvá varázsolja. Regenerálja a töredezett hajszálakat, megakadályozza a korpásodást és ápolja a vegyi kezelésektől sérült hajat.

KÓKUSZ OLAJ(Bio, organikus, hidegen sajtolt, szűz) - Táplálja a fejbőrt, erőssé, fényessé teszi a hajszálakat. Antibakteriális és gombaölő hatásának köszönhetően gyógyítja a korpás, gyulladt, hámló fejbőrt is. Kiválóan alkalmas a haj töredezettségének megszüntetésére, illetve elősegíti a haj gyors növekedését.

OLIVA OLAJ- Az extra Szűz olíva olaj antioxidánsokban gazdag, A-, D-, E-vitaminokat és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Megelőzi a haj szárazságát, mint egy kondicionáló táplálja és fényessé teszi azt. Gombaellenes és antibakteriális tulajdonsága van, ezért könnyen megszabadulhatunk a korpától és akár a fejtetűtől.

ARGÁN OLAJ(Bio, organikus) - Rendkívül magas E-, A- és D- vitamin tartalmának köszönhetően megóvja a fejbőrt és a hajat a külső és belső károsító anyagok okozta idő előtti elváltozásoktól. Az olaj magas proteintartalma enyhíti a fejbőr irritációját.

JOJOBA OLAJ- Segít megakadályozni a hajvégek töredezését és csökkenti a hajhullást. Egyensúlyban tartja a fejbőr sebum mennyiségét, így kúra lehet a korpás, illetve a sebhorreás fejbőr ellen.

AVOKÁDÓ OLAJ- Az avokádó olaj különösen gazdag vitaminokban, ezáltal nem csak erőssé és fényessé teszi a hajadat, de annak növekedését is serkenti. Intenzíven ápolja a göndör hajat, ami az összes hajtípus közül a legtöbb ápolást igényli.

Ezután nincs más dolgod csak pihenni és kuckózni legalább egy fél órát. Olvasgass, szörfözz a neten, nézz meg egy részt a kedvenc sorozatodból, dobj össze valami finomságot, vagy mantrázgass a hajadnak. Az én kultúrámban ennek hatalmas jelentősége van, és garantáltan működik.

€39.90

MIT VÁRHATSZ TŐLEM?

A hajnak minden kultúrában nagy jelentőséget, akár misztikus erőt tulajdonítottak. Ezért a különböző olajos pakolásoknak az ősidők óta hatalmas a tradíciójuk. Az ázsiai, arab nők erőtől duzzadó, fényes és ápolt haja mindenkit elbűvölt, és bár a tudomány mindent megpróbál, hogy ezt különböző szintetikus anyagokkal igyekezzen elérni, a természet adta kincseknek semmi sem érhet a nyomába.

Natsuko egy 100%-ban természetes, hidratáló maszk kezelés, amely segít az igénybevett, sérült hajat regenerálni. A festés, szőkítés, szárítás, egyenesítés, göndörítés és a napfény mind-mind károsítják hajunkat, ezért különösen fontos, hogy rendszeresen ápoljuk. Natsuko a károsodott haj szerkezetét és az esetleg beteg fejbőrt is újra egészségessé teszi. Rendszeres használatával a hajkoronád érezhetően puhábbá és kezelhetőbbé válik.

€39.90